Kraunasi...

„24 valandų Viešpačiui“ švč. Sakramento Adoracija

 

 

Kovo 17 dieną Zarasų bažnyčioje vyko „24 valandų Viešpačiui“ švč. Sakramento Adoracija.

Tai puiki proga ramiai atlikti Velykų laikui skirtą išpažintį!

Einame išpažinties, kad pagytume, kad išgydytume savo sielą. Per išpažintį atgauname dvasios sveikatą, mūsų varganumą nuplauna gailestingumas. Per išpažintį svarbiausia – ne mūsų nuodėmės, bet Dievo gailestingumas, kuris mums suteikiamas ir kurio mums visada labai reikia. Per išpažintį svarbiausias yra Jėzus, kuris mūsų laukia, išklauso ir atleidžia. Atsiminkite: Dievo širdžiai svarbūs esame mes, o ne mūsų klaidos. (Popiežius Pranciškus)

„24 valandų Viešpačiui“ tradiciją inicijavo popiežius Pranciškus. Atgailos pamaldos ir visą parą trunkanti Švenčiausiojo Sakramento adoracija pirmą kartą surengta per 2014 m. gavėnią. Popiežius Pranciškus ragino prie iniciatyvos prisijungti visas pasaulio vyskupijas, prašė vyskupų, kad tokios pat pamaldos penktadienį ir šeštadienį prieš ketvirtąjį gavėnios sekmadienį būtų rengiamos kuo plačiau.

Neužmirškime, kad Dievas niekada nepavargsta mums atleisti, kad kunigo tarnystei tarpininkaujant, Jis mus apkabina, pakelia, pastato ant kojų, kad galėtume vėl keliauti. Toks yra mūsų gyvenimas: suklupus vėl keltis ir eiti pirmyn.

 

 

 


Kategorija Maldos Parapija


Grįžti atgal Paskelbta: 2023-03-18

Naujausi straipsniai

Mėnesio populiariausi straipsniai



© 2024 www.zarasuparapija.lt