Kraunasi...

6-oji Carito pagalbos Ukrainos žmonėms akcija

 

 

Dėkojame visiems, kurie dalyvavote 6-ojoje Carito pagalbos Ukrainos žmonėms akcijoje

 

Nuoširdžiai DĖKOJAME visiems, kurie atsiliepėte į 6-tąją Carito pagalbos Ukrainos žmonėms akciją ir kaip galėdami prisidėjote: padėjote sukurti plakatus, rodykles, pasidalinti informacija, palaikėte malda, pasikeisdami su Carito savanoriais pabudėjote paskelbtomis valandomis paramos rinkimo vietoje bažnyčioje (labai ačiū Gyvojo Rožinio draugijos nariams, Motinų maldoje grupelei bei Šventojo Rašto grupelei). Širdingiausias karitietiškas AČIŪ tiems, kurie atnešėte ir paaukojote prašomų produktų ir daiktų, taip pat ir dėžių jiems sudėti, nuvežėte supakuotus į Panevėžį, padėjote surūšiuoti, supakuoti, pakrauti, iškrauti…

Į Panevėžio vyskupijos Caritą nuvežėme iš viso penkiolika dėžių: 9 dėžes ilgai negendančių maisto produktų, 2 dėžes kanceliarijos priemonių bei rašymo ir piešimo sąsiuvinių, 2 dėžes skalbimo ir prausimosi priemonių ir 2 dėžes higienos priemonių vaikams ir suaugusiems.

Viena dalyvavusi šioje paramos Ukrainai akcijoje parapijietė pastebėjo, kad ši akcija ne mažiau nei Ukrainos žmonėms reikalinga ir naudinga pirmiausia mums: kad abejingai neatsipalaiduotume, neužmirštume, jog šalia vyksta baisus visa griaunantis ir žudantis karas, kad puoselėtume atjautą.

„Ką pats mėgstu, valgau, tuo ir dalinuosi. Juk jie kovoja už mus!” – nuoširdžiai liudijo vienas parapijietis, atnešęs visą maišą makaronų. „O kaip gi kitaip, mes turim būti vieningi, solidarūs,” – patvirtino atnešusios daiktų ir produktų moterys.

Rugsėjo 5 d. ši mūsų, zarasiškių, surinkta ir supakuota parama iš Panevėžio jau pasiekė centrinę Carito būstinę Kaune ir tikriausiai greitai bus nuvežta į Ukrainą.

Taip nuostabiai, kaip kažkas iš karitiečių yra pasakęs, kiekvieno iš mūsų „mažai“ gali tapti visų mūsų „DAUG“.

Daiktų ir maisto produktų rinkimo akcija baigėsi, bet visą rugsėjo mėnesį galima pervesti auką į specialią Carito sąskaitą. Carito tikslas – surinkti 100 tūkstančių eurų ir prisidėti prie karo apgriautų Ukrainos žmonių namų remonto ir atstatymo prieš žiemos sezoną.

 

Piniginę paramą galima pervesti į specialią Lietuvos Caritas sąskaitą:

Gavėjas: Lietuvos Caritas

Gavėjo bankas: „Swedbank”, AB

Sąskaita: LT257300010115125026

Mokėjimo paskirtis: Parama Ukrainos žmonėms

Jeigu aukojate iš užsienio SWIFT kodas: HABALT22.

 

Daugiau informacijos:

https://www.caritas.lt/news/parama-ukrainos-gyventojams

 

Telaimina Viešpats visų pastangas puoselėti bendrystę ir vienybę, tepripildo širdis džiaugsmo, paguodos ir vilties!

Labai laukiame ir kviečiame jungtis prie Zarasų parapijos Carito savanorių.

 

Zarasų parapijos Carito savanorė Audronė Bakutienė,

tel. 8 614 93459

 

 

 


Kategorija Galerija Parapija


Grįžti atgal Paskelbta: 2023-09-07

Mėnesio populiariausi straipsniai



© 2024 www.zarasuparapija.lt